Get Adobe Flash player

Készítsen Ön is egy webáruházat a MiniBolt rendszerrel!

Legfrissebb aprók

Címlap

Kisgyermekkori nyelvoktatás - csana vezetőknek képzés!

Ha valaki kisgyerekként ismerkedik meg egy idegen nyelvvel, valószínű, hogy gyorsabban fogja azt megtanulni, emellett pedig anyanyelvi készségei is fejlődnek, illetve egyéb területeken is jobb teljesítményt ér el. Az EU oktatásügyi miniszterei ezért támogatják azt az elgondolást, amely szerint a gyerekeknek igen korán el kellene kezdeni tanítani legalább két idegen nyelvet.

A korai nyelvtanulás – amellett hogy megalapozza a későbbi tanulást – befolyásolja a más nyelvek és kultúrák iránti későbbi fogékonyságot. Ez már önmagában is elég ok arra, hogy a Bizottság számos kezdeményezést indítson a korai nyelvtanítás előmozdítása és a témával kapcsolatos további kutatás érdekében. (forrás: http://ec.europa.eu/languages/languages-of-europe/early-language-learning_hu.htm)

A Tempus Közalapítvánnyal karöltve módszertani támogatást kívánunk nyújtani azoknak az elkötelezett családi napközi vezetőknek, akik igyekeznek megfelelni mind a szülői kérésnek, mind az EU javaslatoknak, miszerint minél korábban javasolt az idegen nyelvvel való ismerkedést elkezdeni.

Módszertani továbbképzést kínálunk azoknak az idegen nyelven jól beszélő kollegáknak, akik szeretnének szakemberektől praktikus információkhoz jutni a témában.

Tempus képzési felhívás

PDF

 

A korai nyelvtanulással kapcsolatos uniós intézkedések:

CsatolmányMéret
tempus_kisgyerekkori_nyelvoktatas_kepzes_infolevel.pdf303.68 kB

Oszd meg, vagy ajánld ismerőseidnek ezt a lapot!